1400/01/23

تهیه مرغ شکم پر با ادویه رنیس

مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو ادویه مرغ رنیس:3 قاشق غذاخوری گردو : 5 عدد درشت خرد شده آلو بخارا : 12 عدد گوجه فرنگی : 2 عدد لیمو : 1 عدد پیاز: 1 عدد بزرگ هویج : 1 عدد سیر : 2 حبه زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر زعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری...

1400/01/24

طرز تهیه استیک با ادویه رنیس

گوشت راسته یا فیله گوساله : 400 گرم روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری ادویه مخصوص گوشت رنیس : 1 قاشق غذاخوری سس سویا: 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه و نمک : به میزان کافی روغن مخصوص سرخ کردنی : 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه استیک گوشت : ابتدا تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سم...

1400/01/28

طرز تهیه رشته پلو با ادویه جات رنیس

برنج ایرانی :2 پیمانه رشته پلویی قهوه ای رنگ:100 تا 150 گرم عدس:1 پیمانه کره حیوانی :50 گرم فیله مرغ :300 تا 500 گرم زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوری ادویه پلویی رنیس :1 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه نمک:به میزان لازم طرز تهیه کامل رشته پلو مجلسی با فیله مرغ برنج را بشویید...

1400/02/01

طرز تهیه کباب رستورانی با ادویه جات رنیس

ادویه مخصوص رنیس راسته گوساله ۵۰۰ گرم قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری سماق قرمز رنیس😉 ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشورید سپس چرخ کنید. در صورت تمایل می توانید پیازها را با رنده ریز رنده کنید. پس از اینکه پیازها را رنده یا چرخ کردید پیازهای رنده شده را با دست فشار دهید تا آب اضافی شان خارج شود. مرحله دوم: آماده سازی گوشت آب پیاز را کنار بگذ...

طرز تهیه میگو با ادویه ویژه رنیس

میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میگو سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میگو سوخاری تهیه کنی...

طرز تهیه ترشی با ادویه ترشی رنیس

ترشی ها را می توان از اصلی ترین چاشنی ها برای غذاهای ایرانی معرفی کرد ، تقریبا تمام غذاهای ایرانی با ترشی ها دلچسب می شود و ترشی ها طعم و مزه متفاوتی به غذاها می دهند . تمام میوه جات و سبزیجات را می توان با سرکه و ادویه ترکیب و ترشی کرد . ترشی های مخلوط که ترکیب انواع سبزیجات و صیفی جات هستند و همین طور ترشی های لیته که معمولا چرخ یا ساطوری می شوند هم طرفداران زیادی دارند . ترشی برخی میوه ها هم طع...