درباره ادویه ترشی

ترشی ها را می توان از اصلی ترین چاشنی ها برای غذاهای ایرانی معرفی کرد ، تقریبا تمام غذاهای ایرانی با ترشی ها دلچسب می شود و ترشی ها طعم و مزه متفاوتی به غذاها می دهند . تمام میوه جات و سبزیجات را می توان با سرکه و ادویه ترکیب و ترشی کرد . ترشی های مخلوط که ترکیب انواع سبزیجات و صیفی جات هستند و همین طور ترشی های لیته که معمولا چرخ یا ساطوری می شوند هم طرفداران زیادی دارند . ترشی برخی میوه ها هم طعم ویژه و خاصی خواهد داشت مانند ترشی کیوی ، ترشی آناناس ، ترشی انبه و ترشی مخلوط میوه های شیرین هم از نمونه های بسیار خوش طعم و ویژه ای است که سرو آن در کنار غذاها طعم متفاوتی ایجاد خواهد نمود. مسلما در تهیه ترشی ها باید از ادویه و طعم دهنده هایی استفاده نمود که طعم و عطر ترشی خوب شود ، استفاده از سبزیجات معطر و خوش طعم و همین طور ترکیب ادویه های متنوع باعث ایجاد طعمی متفاوت و منحصر به فرد در ترشی های شما خواهد شد .چاشنی ترشی رنیس تهیه شده از از مرغوب ترین ادویه ها ست وطعمی بی نظیر برای شما به ارمغان میاورد

خواص ادویه ترشی

برچسب: