درباره پودر تخم گشنیز

تخم گشنیز یکی از ادویه های ضروری در آشپزخانه است و خواص دانه های گشنیز بیشمار است آنها به دلیل فواید سلامتی فراوان این روزها رواج بیشتری پیدا کرده اند ، علاوه بر این همه قسمت های گیاه گشنیز خوراکی هستند اما فقط دانه های خشک شده و برگ های تازه که اغلب در آنها استفاده می شود اهداف پخت و پز، زیرا طعم خاصی به غذاها می بخشد.تخم گشنیز منبع غنی از فیبر غذایی است و بسیاری از مواد معدنی مهم مانند: منیزیم، آهن و منگنز. این ماده حاوی مقادیر ساده فسفر، پتاسیم و کلسیم است همچنین حاوی بسیاری از ویتامین ها از جمله: ویتامین K، ویتامین C و گروهی از ویتامین های گروه B مانند تیامین و نیاسین است. تخم گشنیز سرشار از مواد مغذی زیادی است که برای سلامتی انسان از جمله کالری ، فیبر ، پروتئین ، کلسترول و غیره مهم است و لازم به ذکر است که بذر گشنیز باید از طریق استفاده از یک قوطی آب بندی شده برای جلوگیری از رسیدن رطوبت به آن و از بین بردن آن استفاده شود و باید یک روز قبل از استفاده خیس شود.

خواص پودر تخم گشنیز

برچسب: