درباره پودر فلفل پاپریکا

پاپریکا یا فلفل دلمه ای قرمز که بعد از خشک شدن پودر میشود و برای طعم و رنگ بهتر در غذا استفاده میشود، پاپریکا منبع خوبی از ویتامین C هست و سه برابر نیاز روزانه ی بدن به ویتامین c را تامین میکند، پودر پاپریکا دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است. پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. حاوی ويتامين B6 و اسيد فوليک است كه در رفع گرفتگی رگ های قلبی و بيماری های ديابتی تاثيرگذار است. فيبر موجود در فلفل دلمه‌ای می تواند كلسترول را كه عامل ديگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.

خواص پودر فلفل پاپریکا

برچسب: