درباره پودر پیاز

پودر پیاز چیست؟ پودرپیاز ادویه ای متداول برای اضافه کردن به انواع غذاها و گوشت‌هاست. معمولا از خشک کردن پیاز سفید و یا زرد تهیه می شود. پودرپیاز می‌تواند در برخی غذاها جایگزین پیاز شده و همان عطر و طعم را به غذا بدهد.هم چنین در تهیه غذاهایی که نیاز به ماندگاری بالا دارند مثل سوسیس و کالباس، جایگزین کردن پیاز با پودرپیاز می‌تواند ماندگاری و طعم سوسیس و کالباس را بهتر کند. کاربرد پودر پیاز پودرپیاز نوعی ادویه طعم دهنده است.این ادویه خوش عطر برای آماده سازی پیاز داغ برای طبخ آش یا برخی غذاهای دیگر بسیار مناسب است، همچنین پودر پیاز یک طعم دهنده عالی برای غذا است. پودرپیاز با توجه به ماندگاری و عطر آن برای دادن طعم نهایی به غذا بسیار مناسب است. بهتر است در مراحل نهایی پخت به آن اضافه گردد. پودرپیاز در خوراکی‌هایی مانند چیپس و پفک یا برخی سس‌های مایونز کاربرد صنعتی نیز دارد . خواص پودر پیاز پودرپیاز از سرطان و سکته های قلبی جلوگیری می‌کند. نوعی کلسترول خوب که در پیاز وجود دارد که با مصرف پودرپیاز جذب بدن می شود. کاهش آسیب به دی ان ای که این روزها به دلیل وجود امواج بسیار الکترومغناطیسی موبایل زیاد شده است. از خواص پودرپیاز است.

خواص پودر پیاز

برچسب: