طرز تهیه استیک با ادویه رنیس

گوشت راسته یا فیله گوساله : 400 گرم روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری ادویه مخصوص گوشت رنیس : 1 قاشق غذاخوری سس سویا: 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه و نمک : به میزان کافی روغن مخصوص سرخ کردنی : 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه استیک گوشت : ابتدا تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند. سپس تکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. بعد با بیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند. روغن زیتون وادویه مخصوص گوشت رنیس را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه دراین مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار شود. تابه ای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید . سپس گوشت های مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید. حتما در زمان پخت استیک را چندین بار برگردانید،.برگرداندن های بیشتر باعث می شود که استیک خیلی سریع تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باشد باید کمتر آن را سرخ کنید. این استیک به دلیل طعم دار شدن با ادویه های بی نظیر رنیس بسیار خوش طعم و حرفه ای به نظر میرسد اگر این غذا را در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج ، کلم بروکلی و سیب زمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ میشود.

برچسب: