درباره پودر سماق قهوه ای

پیش از بیان خواص سماق قهوه‌ای باید بدانیم که همان طور که گفتیم تفاوت سماق قهوه‌ای با سماق قرمز در رنگ میوه چیده شده و نحوه فراوری آن است. گفته می‌شود علت تفاوت رنگ سماق قهوه‌ای و سماق قرمز به زمان چیدن آن برمی‌گردد. اگر زمانی که میوه هنوز قرمز است سماق چیده شود، رنگ پودر آن قرمز خواهد بود. همچنین در سماق قرمز پوست میوه به صورت کامل گرفته می‌شود، به همین دلیل رنگ آن نسبت به سماق قهوه‌ای روشن‌تر است. تفاوت دیگر سماق قهوه‌ای با سماق قرمز در این است که علی رغم این که هر دو نوع سماق مزه‌ای ترش شبیه لیمو دارند، سماق قهوه‌ای کمی ترش‌تر بوده و ترشی سماق قرمز کمتر است. علاوه بر این سماق قرمز سطح و بافتی صاف و یکدست‌تر از سماق قهوه‌ای دارد.سماق حاوی فیبر، چربی‌های سالم و برخی از ویتامین‌های ضروری برای بدن است. چربی‌های موجود در سماق اسید اولئیک و اسید لینولیئیک است. اسید اولئیک نوعی چربی اشباع نشده است که با سلامت قلب در ارتباط است. این چربی در گیاه‌هایی مثل زیتون و آووکادو نیز وجود دارد. فیبر موجود در سماق به افزایش سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند. ویتامین‌های موجود در سماق ویتامین‌های ضروری B1، B6، B2 و C است.

خواص پودر سماق قهوه ای

برچسب: