درباره پودر میخک

میخک، یکی از ادویه جات قدیمی به خصوص در غذاهای هندی و دیگر کشورهای آسیایی، مانند اندونزی، آفریقای شرقی و پاکستان است. میخک همچنین دارای یک تاریخ غنی می باشد، که امروزه به عنوان یک محصول تجاری مهم در جهان کاربرد دارد. به طور کلی برای مقابله با مشکلات سلامتی، مانند سردرد، بیماریهای دهان و دندان، سرطان، دیابت عفونت های میکروبی و غیره شناخته شده است. همچنین سیستم ایمنی بدن را برای محافظت از کبد و بهبود استحکام استخوان افزایش می دهدگل میخک یک محصول بسیار معطر است، که معمولا به عنوان یک ادویه استفاده می شود. گیاه میخک معمولاً به اندازه 8 تا 12 متر ارتفاع دارد. طعم و مزه متمایز آن جز ادویه های خاص محسوب می شود. به طور گسترده در آروماتراپی استفاده می شود، برای دندانپزشکی به شکل روغن به کار برده می شود و برای سایر مشکلات طحال، اسهال، سرماخوردگی و سرفه و غیره هم کاربرد دارد. کاربرد آن در آشپزی علاوه بر افزودن طعم و مزه به دلیل خواص ضد عفونی کننده آن نیز می باشد.

خواص پودر میخک

برچسب: