درباره ادویه ترشی
ترشی ها را می توان از اصلی ترین چاشنی ها برای غذاهای ایرانی معرفی کرد ، تقریبا تمام غذاهای ایرانی با ترشی ها دلچسب می شود و ترشی ها طعم و مزه متفاوتی به غذاها می دهند . تمام میوه جات و سبزیجات را می توان با سرکه و ادویه ترکیب و ترشی کرد . ترشی های مخلوط که ترکیب انواع سبزیجات و صیفی جات هستند و همین طور ترشی های لیته که معمولا چرخ یا ساطوری می شوند هم طرفداران زیادی دارند . ترشی برخی میوه ها هم طعم ویژه و خاصی خواهد داشت مانند ترشی کیوی ، ترشی آناناس ، ترشی انبه و ترشی مخلوط میوه های شیرین هم از نمونه های بسیار خوش طعم و ویژه ای است که سرو آن در کنار غذاها طعم متفاوتی ایجاد خواهد نمود. مسلما در تهیه ترشی ها باید از ادویه و طعم دهنده هایی استفاده نمود که طعم و عطر ترشی خوب شود ، استفاده از سبزیجات معطر و خوش طعم و همین طور ترکیب ادویه های متنوع باعث ایجاد طعمی متفاوت و منحصر به فرد در ترشی های شما خواهد شد .چاشنی ترشی رنیس تهیه شده از از مرغوب ترین ادویه ها ست وطعمی بی نظیر برای شما به ارمغان میاورد

