درباره پودر انبه
به دلیل مزاج گرم پودر انبه و طعم ملایم و نزدیک به تندی که دارد، یک تلخی خاصی را ایجاد میکند که طعم دهندهی فوقالعادهای برای برخی از غذاها مانند مرغ و ماهی است. استفاده از پودر انبه در غذا باعث خوش عطر و طعم شدن آن میشود؛ و علاوه بر این موارد، پودر انبه فواید بسیاری دارد که برخی از افراد فقط به دلیل بهره بردن از همین فایدهها از آن در طبخ غذاهای مختلفی استفاده میکنند.میوه انبه (Mango) پادشاه میوه هاست! خواص بیشمار، طعم بی نظیر و استفاده های گوناگون انبه را پرمصرف ترین میوه ی دنیا کرده است. انبه خواص و فواید زیادی دارد. این میوه سرشار از ویتامین ها، پلی فنل، کاروتنوئید و پتاسیم است. پودر این میوه نیز مانند خود انبه علاوه بر طعم عالی، فواید زیادی دارد. این ادویه از گروه دسته بندی ادویه غیر ترکیبی است.

